Themadag

Wat wordt uw fosfaatstrategie?

Op 25 september 2017 organiseert DLV Advies en Wageningen University & Research een themamiddag met de titel: Wat is uw fosfaatstrategie? De middag vindt plaats bij de familie Kuks in Nutter, deelnemer aan het project Koeien & Kansen. Tijdens deze middag is er aandacht voor alle fosfaatvraagstukken.

Organisator DLV Advies i.s.m. Familie Kuks, het project Koeien & Kansen en POP3 Project ‘De bodem als Spons’, medegefinancierd door ELFPO en provincie Overijssel.
Datum

ma 25 september 2017 13:00 tot 15:45

Locatie familie Kuks, Vlasreutenweg 2 in Nutter

Langzaam maar zeker trekt de mist rond de fosfaatrechten op en worden de contouren van de wetgeving scherper. Weet u al wat uw fosfaatstrategie wordt? Gaat u fosfaatrechten kopen, uw (bodem)management aanpassen of stelt u uw bedrijfsplannen bij? 
Tijdens deze kennismiddag lichten adviseurs van DLV Advies en Wageningen University & Research de fosfaatvraagstukken van alle kanten toe en helpen u zo uw strategie te bepalen. 

Programma

  • 13.00 uur - Ontvangst met koffie en thee
  • 13.45 uur - Melkveehouder Jan Kuks over zijn fosfaatstrategie
  • 14.00 – 15.45 uur - Carrousel met drie workshoprondes

    • Ronde 1: Bedrijf aanpassen of fosfaatrechten kopen?
    • Ronde 2: Verbeteren van de mineralenefficiëntie in de kringloop
    • Ronde 3: Hoe voed je de bodem?

Meer informatie en aanmelden

Op de site van DLV Advies vindt u meer informatie over het programma en kunt u zich direct aanmelden voor gratis deelname.