Nieuws

Meld je nu aan voor de cursus KringloopWijzer voor gevorderden

Gepubliceerd op
3 juli 2023

Dit najaar wordt de Cursus KringloopWijzer voor gevorderden weer aangeboden. Dit managementinstrument geeft inzicht in de milieu- en klimaatprestaties op een melkveebedrijf, waardoor melkveehouders nog beter kunnen sturen op de benutting van mineralen. Tijdens de cursus leren de deelnemers beter verbanden te leggen tussen de verschillende kengetallen en dit om te zetten naar een advies voor de melkveehouder. Cursusdata zijn 19 september, 3 en 17 oktober 2023.

De cursus voor gevorderden is gericht op mensen die al veel ervaring hebben met de KringloopWijzer. Om een goed afgewogen adviesplan op te kunnen stellen, is niet alleen de uitkomst van de KringloopWijzer van belang, maar ook het verhaal van de ondernemer: wat vindt deze melkveehouder belangrijk bij het maken van bepaalde managementkeuzes? Welke overwegingen spelen een rol?

De vorige versie van de cursus voor gevorderden werd qua inhoud van de cursus en kwaliteit van de cursusleiders beide als goed tot uitstekend gescoord door de deelnemers.

Geïnteresseerd in deelname?

Klik op onderstaande knop voor de nieuwe cursus KringloopWijzer voor gevorderden in september 2023:

Meld je hier direct aan

    Meer over de KringloopWijzer

    De KringloopWijzer geeft de melkveehouder inzicht in zijn milieu- en klimaatprestaties op zijn bedrijf, waardoor hij/zij nog beter kan sturen op de benutting van mineralen. De rekenregels van deze tool zijn wetenschappelijk onderbouwd en de ontwikkeling ervan wordt gefinancierd door het ministerie van LNV en ZuivelNL. Het beheer van de Centrale Database van de KringloopWijzer ligt bij ZuivelNL.