Nieuws

Protocollair werken en stappen met de stappenteller op innovatiedag 20 december

Gepubliceerd op
18 december 2012

Deelnemers van het praktijknetwerk 'Preventief Risicobeheer Arbeid' gebruikten zelf een stappenteller en registreerden zo het aantal stappen per activiteit.

innovatiedag20dec_large.jpg

Welke inzichten dit opgeleverd heeft, kunt u ervaren op de Innovatiedag Werken met werkplezier georganiseerd door het Veenweiden Innovatiecentrum (VIC), PPP-Agro Advies en Wageningen UR Livestock Research in samenwerking met Pinc Agro, aanstaande donderdag 20 december bij het VIC Zegveld. Klik hier voor de uitnodiging van innovatiedag 'Werken met werkplezier'.

Urenregistratie en analyse levert de veehouder veel inzicht op mogelijkheden voor optimalisatie van de bedrijfsvoering op. Echter een goede urenregistratie kost veel tijd en is daarom niet leuk om te doen. Het netwerk 'Preventief Risicobeheer Arbeid' pakte het anders aan en optimaliseerde de bedrijfsvoering door inzicht te krijgen in het aantal stappen per werkactiviteit. Daarover hoort u meer op de innovatie dag Uiteraard bespreken we meerder thema’s als protocollair werken en het ontwikkelde CMS van verzekeraar Pinc Agro en gaan we in op plezierig werken in uw eigen werkomgeving.