Nieuws

Barend Meerkerk beste bedrijfsadviseur 2011

Gepubliceerd op
2 februari 2012

Koeien & Kansen-begeleider Barend Meerkerk is door Agrivaknet, de vakvereniging van agrarische specialisten in Nederland, gekozen als beste bedrijfsadviseur van 2011.

Op 1 februari is deze prijs aan hem uitgereikt. Aansluitend werd door familie en relaties een verrassingsfeest georganiseerd. Zonder enige moeite kregen de organisatoren van het feest een dikke honderdvijftig mensen bij elkaar op deze koude winteravond. Binnen werd het heel warm. En dat is veelbetekenend, maar in het geval van Barend als ‘mensen mens’ ook logisch.

Barend werkt graag samen, verbindt mensen onderling en maakt mensen deelgenoot in het streven naar verbeteringen in de melkveehouderij. Hij liet dat zelf blijken in een korte toespraak waarin hij benadrukte: ‘ik sta hier dankzij jullie’.

Barend is sinds de start van Koeien & Kansen, in 1998, de adviseur van Kees en Jannie van Wijk. Barend bleek niet alleen een uitstekende adviseur van melkveehouders maar ook van het projectteam. Voor Koeien & Kansen telt wat er in de praktijk leeft en Barend weet dat prima te verwoorden en te helpen in daden om te zetten. Het project is er dan ook trots op om te mogen werken met Barend!

De wens van Barend is vooral op deze manier door te gaan. Daar wil Koeien & kansen zich graag bij aansluiten.