Nieuws

9 december - Dag van de Multifunctionele Landbouw

Gepubliceerd op
9 november 2015

Bent u ondernemer in de multifunctionele landbouw? Of bent u op een andere manier praktisch bezig met bijvoorbeeld zorglandbouw, agrarisch natuurbeheer of plattelandslandstoerisme? Kom dan woensdag 9 december naar de ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’! Een dag om inspiratie op te doen en kennis op te frissen. Een dag met interessante sprekers, workshops, en ruime gelegenheid voor contact met collega ondernemers, onderzoekers en andere betrokkenen.

Wageningen UR organiseert deze dag, samen met de vakgroep Multifunctionele Landbouw van LTO Nederland, ter gelegenheid van de afsluiting van een meerjarig onderzoekstraject. In dit onderzoek werkten Wageningen UR, LTO en brancheorganisaties in een publiek-private samenwerking (PPS) aan versterking van de multifunctionele landbouw. Op de ‘Dag van de Multifunctionele landbouw’ komt u alles te weten over de resultaten van het onderzoek; praktische oplossingen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van multifunctionele bedrijven in alle deelsectoren. Er is aandacht voor nieuwe businessmodellen en -concepten en hoe deze succesvol te ontwikkelen. In workshops kunt u leren van pioniers uit de praktijk, in de huid kruipen van beleidsmakers, bestuurders en burgers of concrete plannen maken voor de ontwikkeling van uw eigen bedrijf.

Aanmelden voor deelname

De ‘Dag van de Multifunctionele Landbouw’ vindt plaats op boerderij “De Boerinn” in Kamerik (U). Deelname kost 25 euro, inclusief lunch en drankjes. Aanmelden voor deze dag kan tot 1 december. Daarbij vragen we u ook om aan te geven aan welke workshops u zou willen deelnemen. Meer informatie over het programma, de inhoud van de workshops en de locatie vindt u op de website.