Nieuws

Nieuwe look website ZuivelNL-projecten

Gepubliceerd op
25 juni 2017

ZuivelNL werkt al jaren aan praktijkgericht onderzoek voor de melkveehouderij. Deze informatie is nu terug te vinden op de volledige vernieuwde website voor ZuivelNL-projecten. Alle projecten en nieuwsberichten zijn hier overzichtelijk gepresenteerd. Een nieuw beeldmerk en een frisse groene kleur zorgen er voor dat deze berichten zich onderscheiden en duidelijk verbonden zijn met ZuivelNL-projecten.

De ZuivelNL-projecten die door of mede door onderzoekers van Wageningen University & Research worden uitgevoerd zijn dus vanaf nu gebundeld op de nieuwe website ZuivelNL-projecten onder het platform Verantwoorde Veehouderij. Zowel de projecten als de nieuwsberichten zijn hier terug te vinden en te selecteren op jaartal.

Regelmatig publiceren onderzoekers hier resultaten en nieuwsberichten vanuit de lopende projecten. Deze berichten gaan twee wekelijks mee in de Attentiemail Rundveehouderij. Ook is hier achtergrondinformatie te vinden over ZuivelNL in het algemeen en rondom de themagroep ‘Onderzoek en Innovatie’. Verder vind je hier de laatste producten en links van projecten met een eigen website die mede gefinancierd zijn door ZuivelNL.

Tips en verbeteringen? Laat het ons weten.

Nieuwsgierig naar de nieuwe website? Breng een bezoek aan ZuivelNL-projecten.