
Onderwijstype
Nascholing Immunologie – Thema allergieën
In deze nascholing leer je alles over (voedsel)allergie. Je ontdekt hoe allergieën ontstaan en wat de risicofactoren zijn.
Wat leer je?
Je leert wat allergieeën zijn en hoe je risico’s kunt inschatten, plus wat dat betekent voor de samenleving. Daarnaast hoor je meer over lopende studies naar allergiepreventie en -behandeling. Tot slot komt aan bod waarom allergie een belangrijke rol speelt binnen de eiwittransitie.
Wie geeft de nascholing?
Tamara Hoppenbrouwers werkt als assistant professor bij de leerstoelgroep Agrotechnology and Food Sciences van Wageningen University and Research. Haar specialisme is immunomodulatie door voeding. Zij kijkt naar de interacties tussen voeding en het afweersysteem. Daarnaast is ze ook actief voor het Wetenschapsknooppunt Wageningen (gericht op het basisonderwijs), zie onderstaand artikel.
Inschrijven
Inschrijven
Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van al onze nascholingen? Abonneer je gratis op de nieuwsbrief van Wageningen Pre University.