Nieuws

Webinar Steenmeel online terug te zien

Gepubliceerd op
18 mei 2015

Op 5 maart heeft het praktijknetwerk de onderste steen boven een webinar over steenmeel gehouden. Voor geïnteresseeerden is dit webinar nu ook online via youtube terug te kijken.

In het webinar praten Bert Carpay van Carpay Advies en Wim Honkoop van PPP Agro Advies, beiden zijn betrokken bij het netwerk, over het gebruik en de ervaringen met steenmeel. In dit webinar geeft Bert Carpay inzicht in de mineralogie van de bodem, waarom dat van belang is en welke rol steenmeel daarin kan spelen. Ook laat hij de resultaten van een aantal proeven met steenmeel zien waar hij bij betrokken is.

In het tweede deel bespreek Wim Honkoop de resultaten van de praktijkproeven die binnen het netwerk zijn genomen op 6 locaties. In het derde deel beantwoorden we vragen van deelnemers aan het webinar.

Tijdens een webinar kunnen mensen thuis achter de pc live via internet meekijken naar de presentaties en de betrokken presentatoren. Ook is er voor deelnemers de mogelijkheid om direct vragen te stellen. Het is een mooie en vrij gemakkelijke manier van kennisuitwisseling en interactie.

Het webinar is op youtube terug te zien in het onderstaande filmpje:

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan