Nieuws

Webinar over Steenmeel

Gepubliceerd op
26 februari 2015

Het praktijknetwerk 'Steenmeel: de onderste steen boven' organiseert op donderdagavond 5 maart om 20:30 – 21:30 een webinar over steenmeel. Binnen het praktijknetwerk is veel kennis verzameld over steenmeel en de toepassingsmogelijkheden ervan. Daarnaast zijn er een zestal praktijkproeven aangelegd met steenmeel.

Deze verzamelde kennis en de resultaten willen de leden van het netwerk graag delen door middel van een online seminar. Een online seminar is een live presentatie vanachter een computer waarbij u de presentators live kunt volgen. Ook is er de mogelijkheid om opmerkingen te geven en vragen te stellen via de Chat of uw eigen microfoon. Wim Honkoop van PPP Agro Advies en Bert Carpay van Carpay advies leiden het seminar. Wim Honkoop is de begeleider van dit netwerk. Bert Carpay is betrokken bij dit netwerk en bij een aantal andere steenmeel projecten.

Aanmelden voor deelname

Heeft u vragen of interesse in steenmeel en de toepassing van steenmeel dan is dit een uitgelezen kans om antwoorden op uw vragen te krijgen. Wij vragen u wel om u in te schijven met uw naam en email adres. Dat kan via deze link: http://bit.ly/1DGcoJu of u stuurt een mailtje naar w.honkoop@ppp-agro.nl. Als u een mail stuurt, ontvangt u de registratielink per email. Mocht u op het laatste moment nog willen kijken dan kan dat (als het niet vol is) via deze link https://www.anymeeting.com/420-682-746