Nieuws

Cursus KringloopWijzer voor adviseurs

Gepubliceerd op
8 september 2014

Op 14 en 15 oktober organiseert het project ‘KringloopWijzer’ een cursus voor adviseurs en erfbetreders. Deze dagbijeenkomst is speciaal voor adviseurs binnen de melkveehouderij om kennis en ervaring op te doen met de KringloopWijzer.

Doel van deze training is dat de adviseur goed leert werken met de KringloopWijzer. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen met andere gebruikers. Aan de hand van een case gaat u als adviseur aan de slag op uw eigen computer. U leert welke gegevens u nodig heeft en wat de mogelijkheden zijn binnen het rekenprogramma KringloopWijzer, zowel op het individuele bedrijf als in studiegroepverband. Voorafgaand aan de cursus zal een huiswerkopgave worden verstrekt.

De Marke en Zegveld

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen staan er een of twee bijeenkomsten op de planning op 14 en/of 15 oktober op de KTC De Marke en/of Zegveld.

Aanmelden

Interesse? U kunt zich aanmelden voor 9 oktober 2014 bij Barend Meerkerk, b.meerkerk@ppp-agro.nl. Voor eventuele vragen kunt u ook contact met hem opnemen.