Nieuws

Achttien loonwerkers beschikken over een weeginrichting

Gepubliceerd op
6 november 2014

Begin oktober riep het Ruwvoerplatform loonwerkers op zich te melden indien ze over een weeginrichting voor opbrengstbepaling per perceel beschikken. Achttien loonwerkers hebben hier gehoor aan gegeven en zijn in een kaart gezet. Ondernemers kunnen hier zien of er bij hen in de buurt een loonwerker zit, die opbrengsten per perceel kan bepalen.

Deze loonwerkers staan nu op de kaart op de website van www.beslisboomsnijmaïs.nl. De kaart geeft inzicht in het regionale aanbod van loonbedrijven die een weeginrichting hebben voor opbrengstbepaling per perceel. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de bemesting in het komende jaar is het verstandig per perceel te bemesten. Door rekening te houden met de opbrengsten per perceel en per snede is dit mogelijk. Het is dan wel noodzakelijk dat er een goede opbrengstenbepaling heeft plaats gevonden. Loonwerkers kunnen zich nog steeds aanmelden via info@beslisboomsnijmais.nl.

Overzichtskaart

Overzichtskaart van loonwerkers die beschikken over weeginrichting (klik op de kaart voor het complete overzicht)
Overzichtskaart van loonwerkers die beschikken over weeginrichting (klik op de kaart voor het complete overzicht)

De informatie die het Ruwvoerplatform heeft gekregen van de loonwerkers is opgenomen in de kaart en komt in beeld door te klikken op de ‘vindplekken’ op de kaart. Via deze link is de nieuwe kaart te bekijken. 

Meer informatie

Bezoek ook de website: www.beslisboomsnijmaïs.nl