Nieuws

Webinar 'Dashboard Milieu en Klimaat'

Gepubliceerd op
18 oktober 2018

Op 1 november om 10:30 uur organiseert het projectteam KringloopWijzer een webinar over het Dashboard Milieu en Klimaat. In deze webinar stellen wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom de KringloopWijzer, in het bijzonder het dashboard. Er is gelegenheid om vragen te stellen aan de betrokken sprekers. Deze vragen worden zoveel mogelijk tijdens het webinar beantwoord.

U kunt zich aanmelden voor deelname tot uiterlijk maandag 29 oktober. Klik hier voor het aanmeldformulier. U ontvangt enkele dagen voor aanvang van het webinar een e-mail met daarin de link naar het webinar en bijbehorende instructies.

Onder leiding van Han Swinkels gaan wij tijdens het webinar in gesprek met Bregje van Erve van Duurzame Zuivel Keten en Frank Post, melkveehouder en deelnemer van het project Koeien & Kansen. Zij zullen u meenemen in de toekomstvisie, de ontwikkelingen en het gebruik van het Dashboard Milieu en Klimaat in de praktijk.

Deelname aan het webinar is geheel gratis en open voor alle geïnteresseerden. Wij hopen u te spreken tijdens het webinar op 1 november.

Wat is een webinar

Webinars zijn een interactieve manier om deel te nemen aan een bijeenkomst, terwijl u er niet voor hoeft te reizen. Als deelnemer kijkt u op uw eigen computer via een live verbinding naar een uitzending. Vanuit een studio geven de experts uitleg over het Dashboard Milieu en Klimaat. Via een chatfunctie kunt u vragen stellen aan de presentatoren die de binnenkomende vragen direct kunnen beantwoorden.