Nieuws

Triple Dairy cursussen voor de melkveehouder

Gepubliceerd op
23 november 2020

Triple Dairy heeft in samenwerking met Groen Kennisnet een nieuwe cursusomgeving voor de melkveehouder ontwikkeld. In de online omgeving vind je verschillende kennisdossiers en kun je deelnemen aan een van de cursussen.

De online omgeving bevat de openbaar toegankelijke kennisdossiers Bodem, Gewas, Koe, Mest en De boer als ondernemer. Daarnaast kun je je via Triple Dairy aanmelden voor de Masterclass 2030 of voor één van de 5 managementtrainingen die in ontwikkeling zijn.

Blended learning

Alle cursussen van Triple Dairy, die bij Groen Kennisnet ontsloten worden, zijn samengesteld uit een combinatie van online kennisverwerving en groepsgewijze vertaling naar eigen perspectieven en actieplannen met de deelnemers.

De groepsbijeenkomsten vinden plaats onder begeleiding van Triple Dairy en worden ondersteund door diverse (onderzoeks)experts op het gebied van de Nederlandse melkveehouderij.

(Bron foto: Triple Dairy)
(Bron foto: Triple Dairy)

Kennis op Maat

Het cursusmateriaal is ontwikkeld door Triple Dairy in samenwerking met Wageningen Livestock Research in het kader van een Kennis op Maat project (Topconsortium Kennis en Innovatie Agri & Food).

De pilot van de eerste cursus, de Masterclass 2030, is in oktober gestart. De eerste reacties van de melkveehouders die deelnemen aan de pilot zijn enthousiast. Kijk voor een preview van de Masterclass 2030 en voor de eerste managementtraining Nieuw Nederlands Weiden op de website.

Ga direct naar de cursusomgeving

Meer weten over Kennis op Maat? Bekijk dit bericht van Groen Kennisnet.