Activiteit

25 oktober: Kennistafel Mesttoediening van de toekomst

Tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg discussieert Herman Krebbers mee aan de stamtafel in het Prosu Café om namens Bemest op z’n Best te spreken over Mesttoediening in de toekomst. Zorgen innovaties en zorgvuldige mesttoediening ervoor dat de ammoniakemissie tot een minimum gereduceerd wordt? Hoe ziet gras- en bouwlandbemesting er in de toekomst uit en welke rol speelt kunstmest in dit geheel?

Organisator Prosu Media Producties (De Loonwerker / Melkveebedrijf)
Datum

di 25 oktober 2022 15:00 tot 16:00

Locatie Prosu Café, Rundvee & Mechanisatie Vakdagen Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, Hardenberg

Discussie in ‘t Café

Aan de stamtafel gaat Martin de Vries, hoofdredacteur van vakbladen De Loonwerker en Akkerbouwkrant, met deskundigen het gesprek aan. Experts van kunstmestproducent Yara, Bemest op z’n Best en de eigenaar van een loonwerkbedrijf discussiëren tijdens een talkshow in het Prosu Café over de mesttoediening van de toekomst. Onder het genot van een drankje kun je daar getuige van zijn.

Kom je ook?

Kom dinsdag 25 oktober om 15.00 uur meeluisteren en een drankje drinken in het Prosu Café tijdens de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (25 t/m 27 oktober), Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, Hardenberg. Aanmelden vooraf is niet nodig. Een toegangsticket voor de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen bestel je hier.