Nieuws

Van inloggen tot indienen van de KringloopWijzer

Gepubliceerd op
3 november 2015

Wanneer uit uw melkveefosfaatreferentie blijkt dat uw melkveebedrijf een fosfaatoverschot heeft, bent u per 1 januari 2015 verplicht om de KringloopWijzer te gebruiken. Dit kunnen zij doen op www.dekringloopwijzer.nl. Op deze site kunt u als ondernemer terecht voor het indienen van de KringloopWijzer. In de film: ‘Aan de slag met de KringloopWijzer, krijgt de veehouder een goede indruk hoe het werkt.

De KringloopWijzer is een goed hulpmiddel  om uw mest en mineralen efficiĆ«nter te benutten op uw bedrijf.  Deze gegevens kunnen u helpen uw bedrijfsvoering verder te optimaliseren. Dit levert niet alleen een besparing van voer en meststoffen op, maar zorgt er tevens voor dat u op uw bedrijf produceert binnen de kaders van de milieuvoorwaarden.  In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om zo extra ontwikkelingsruimte te creĆ«ren.

Door jaarlijks de KringloopWijzer in te vullen voldoet u bovendien aan de leveringsvoorwaarden van uw zuivelorganisatie. Dit is de basis voor een gezonde toekomst van uw bedrijf en de sector.

Aan de slag met de KringloopWijzer

In de onderstaande film is stap voor stap te zien hoe het inloggen en indienen van de Kringloopwijzer in zijn werk gaat. Hierin wordt onder andere uitgelegd hoe e-erkenning werkt, hoe u uw adviseur kunt machtigen en hoe uw verschillende datakoppeling tot stand kan brengen.

- Helaas, uw cookie-instellingen zijn zodanig dat de Video niet getoond kan worden - pas uw permissie voor cookies aan